Enkel glas

Voor uw enkel glas moet u natuurlijk ook bij Martens Glastechniek zijn. Wij leveren enkel glas:

  • in 2 tot 22 mm
  • in diverse kleuren
  • in gelaagd/gehard(veiligheidsglas)
  • in alle soorten figuurglas in alle soorten spiegels

Veiligheidsglas

Wij leveren onder andere SGG THERMOVIT, verwarmd gelaagd veiligheidsglas.

Definitie SGG THERMOVIT

SGG THERMOVIT is een gelaagde veiligheidsbeglazing met elektrische opwarming.Het is een vernieuwend product dat een onvergelijkbaar comfort biedt.

Productomschrijving SGG THERMOVIT

SGG THERMOVIT is gelaagd glas waarin nagenoeg onzichtbaar elektrische verwarmingsdraden zijn verwerkt. Het bestaat uit twee of meer glasplaten met daartussen één of meer polyvinylbutyral-folies (PVB). Deze samenstelling zorgt voor comfort en veiligheid en voorkomt condensvorming.


Figuurglas / DECORGLASS

Blank of gekleurd figuurglas. Het DECORGLASS wordt een structuur aangebracht bij het warm walsen van het glasoppervlak. Het biedt een brede keus uit motieven en kleuren voor even zo veel stijlen en combinaties in tal van toepassingen: ramen, deuren, scheidingswanden, douchewanden, etc. Sommige types kunnen worden gehard, gelaagd en gecombineerd in dubbele beglazing.

Productomschrijving figuurglas / DECORGLASS

Figuurglas is vlak, blank of gekleurd doorschijnend glas, gemaakt door het walsen van het gegoten glas. Het patroon, gegraveerd in een van de twee cilinders, wordt bij het walsen in het glas gedrukt. Normen DECORGLASS voldoet aan norm EN 572-5.